Go Back   Overseas Filipino Worker Forum > Mabuhay City General Forums > Questions and Suggestions
Member Log In
Non-Member Registration
FAQ Members List Calendar Forum Photo Gallery Arcade Games Search Today's Posts Mark Forums Read

Technical Gliche

  
Questions and Suggestions Thread, Technical Gliche in Mabuhay City General Forums; To MC Founder, Miss K, This is to inform you of some technical gliche happening as experienced by some members ...
Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-09-2009, 01:04 PM
Gino's Avatar
Senior Member
 

Join Date: Jul 2008
Posts: 1,005
Forum Photo Gallery: 0
Comments: 0
Default Technical Gliche

To MC Founder, Miss K,

This is to inform you of some technical gliche happening as experienced by some members (including myself) when posting their messages in any of the forum threads. It takes longer for us to post a message and there were missing letters and were superimposed by "UNDEFINED". I supposed that this is mainly because of the Auto-Editing feature which I believed was installed here in this network group. Or it could be the automatic link of some dinstinct words (usually appears in blue and underlined) that makes the posting take a longer than the usual.

I hope you will do something about it soon for members are having difficulties visiting and participating in some active threads, which will make them reconsider of visiting this site again.
Anticipating your quick action on this.

Regards,
Gino
Alt Today
MabuhayCity
OFW Community
 
Join Date: May 2009
Posts: 272,410
Registered Members: 61,303
Forum Photo Gallery: 3,193
Comments: 1,013

  #2  
Old 02-09-2009, 02:53 PM
regay's Avatar
Senior Member
 

Join Date: Jul 2008
Posts: 763
Forum Photo Gallery: 4
Comments: 7
Default

Hirap mag-post...a bit frustrating po...
Nag delete cookies nalang ako at delete temporary internet files...

Last edited by regay : 02-09-2009 at 10:46 PM. Reason: add remarks
  #3  
Old 02-09-2009, 11:52 PM
Administrator
 

Join Date: Mar 2008
Posts: 115
Forum Photo Gallery: 0
Comments: 0
Default

Thanks for letting us know the issue. We are investigating...

At the same time, would appreciate if you give us more specific examples, like the actual posts whose txts are converted to 'undefined'.

Regards
Admin
  #4  
Old 02-10-2009, 02:57 AM
ssjmarquez's Avatar
Senior Member
 

Join Date: Sep 2008
Posts: 443
Forum Photo Gallery: 0
Comments: 1
Thumbs up Experiencing slow posting on threads

HI mga amigo que amiga, What happen to the forum? Its very hard to post a reply to our thread. It seems there were problem not unlike b4. I find it difficult to visit the forum now. Please do something admin. Thanks.
  #5  
Old 02-10-2009, 03:07 AM
nesotos's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 11,358
Forum Photo Gallery: 0
Comments: 0
Default

Quote:
Originally Posted by admin View Post
Thanks for letting us know the issue. We are investigating...

At the same time, would appreciate if you give us more specific examples, like the actual posts whose txts are converted to 'undefined'.

Regards
Admin

Hello admin here is one link; post numbers 1654, 1655 of this link:


Say Hey or Hi to the Person Above You


admin, some members have noticed that while typing the replies in their posts, automatic editing of some words have occurred...

thanks.
  #6  
Old 02-10-2009, 05:38 AM
Administrator
 

Join Date: Mar 2008
Posts: 115
Forum Photo Gallery: 0
Comments: 0
Default

What were the original words replaced by 'undefined'? Any specific words?
We figure the problem and slowness might have something to do an advertising recently put on forum page. We have removed it. Please advise if things improve.

If there is any log in problem, please clean up your web browser cache, close all your web browser sessions, launch your web browser and try to log in again.

For Internet Explorer web browser, here's how to clean up cache:
1. On top menu bar, click Tools, then Internet Options
2. On Internet Options page, under General tab, select Delete
3. On the Delete page, delete cookies, temporary internet files, history, and all other things
4. Click OK
5. Close All your Internet Explorer web browser sessions
6. Launch a new Internet Explorer web browser and try to log in again

For FireFox web browser, here's how to clean up cache:
1. On top menu bar, click Tools, then Options
2. Select Privacy tab, and click Settings on the page
3. Check everything on Settings page, then click OK
4. Click 'Clear Now' on 'Privacy' tab page
5. Click OK
6. Close All your FireFox web browser sessions
7. Launch a new Internet Explorer web browser and try to log in again
  #7  
Old 02-11-2009, 02:46 AM
nesotos's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 11,358
Forum Photo Gallery: 0
Comments: 0
Default

Hello admin...

from the feedbacks we have gathered, i guess everything is ok now.

thank you for the prompt response to the 'glitches' mentioned.


(p.s. PM sent)
OFW Community
Closed Thread



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NBA rescinds technical on Magic's Howard detox Sports Central 0 05-29-2009 08:22 PM


All times are GMT +8. The time now is 11:59 PM.


Forum Tools
OFW Resources
OFW eCards
Profile Photo Rate

klaudiacarehome.com - Adult Assisted Living in Airzona
bahaytalaan.ph - 

Philippines Home Listings
bahaytalaan.ph - 

Philippines Home Listings

Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2
   

Custom Search